FORGOT YOUR DETAILS?

Η ΠΡΩΤΗ ΛΥΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΠΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Άγχος, κατάθλιψη, σύνδρομο εξουθένωσης - όλοι υποφέρουμε από ψυχικές ασθένειες που μπορούν να έχουν σοβαρές συνέπειες.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΕΣ ΡΥΘΜΟΙ;

ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΩ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ; ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΗΧΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ ΜΕ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΕΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.

Με αυτόν τον τρόπο, χρησιμοποιώντας ειδικές μελωδίες, καθίσταται δυνατή η μεταφορά του εγκεφάλου, ο οποίος βρίσκεται σε κατάσταση ενθουσιασμού (βήτα κύματα), στη συχνότητα των κυμάτων που αντιστοιχούν στην πλήρη χαλάρωση (κύματα Θήτα).

Αμφιβληστροειδείς ρυθμοί - η επίδραση του εγκεφάλου, στην οποία αντιλαμβάνεται ηχητικά κύματα μιας συχνότητας που στην πραγματικότητα απουσιάζει. Για παράδειγμα, σε ειδικά ακουστικά Braintronics, ένα σήμα με συχνότητα 114 Hz εφαρμόζεται στο αριστερό αυτί και ένα σήμα με συχνότητα 107 Hz στο δεξί αυτί. Μια τέτοια διαφορά συχνότητας δεν ακούγεται στο ανθρώπινο αυτί, αλλά γίνεται αντιληπτή από τον εγκέφαλο, ο οποίος αρχίζει να λειτουργεί στη συχνότητα της διαφοράς στα παρεχόμενα ηχητικά κύματα - σε αυτήν την περίπτωση 7 Hz.


ΑΛΦΑ // Το πιο διάσημο εύρος είναι τα κύματα Alpha.
Εμφανίζονται στη διαδικασία της επίγνωσης και σε συνθήκες χαλάρωσης
Το Alpha είναι ένα είδος ενδιάμεσου σταδίου μεταξύ καταστάσεων ύπνου και αφύπνισης με εύρος συχνοτήτων 7-14 Hz.
Είστε ήρεμοι και χαλαροί χωρίς ύπνο και αισθάνεστε ήρεμοι. Επιπλέον, το υποσυνείδητο είναι πολύ ευαίσθητο σε εκπαιδευτικό υλικό, επομένως αυτή είναι η καλύτερη προϋπόθεση για εντατική μάθηση.
ΔΕΛΤΑ // Με τα κύματα δέλτα βρισκόμαστε στο χαμηλότερο εύρος συχνοτήτων 0,5-3 Hz. Αυτό είναι το εύρος των εγκεφαλικών κυμάτων της ασυνείδητης κατάστασής μας. Πρώτα απ 'όλα, εκδηλώνεται στο στάδιο του βαθύ ύπνου, όταν απουσιάζουν τα όνειρα. Τα κύματα δέλτα έχουν μεγάλη σημασία για τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και σημαντικές αυξητικές ορμόνες κατανέμονται κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης. ΑΛΦΑ // Το πιο διάσημο εύρος είναι τα κύματα Alpha.
Εμφανίζονται στη διαδικασία της επίγνωσης και σε συνθήκες χαλάρωσης
Το Alpha είναι ένα είδος ενδιάμεσου σταδίου μεταξύ καταστάσεων ύπνου και αφύπνισης με εύρος συχνοτήτων 7-14 Hz.
Είστε ήρεμοι και χαλαροί χωρίς ύπνο και αισθάνεστε ήρεμοι. Επιπλέον, το υποσυνείδητο είναι πολύ ευαίσθητο σε εκπαιδευτικό υλικό, επομένως αυτή είναι η καλύτερη προϋπόθεση για εντατική μάθηση.
ΒΗΤΑ // Τα κύματα βήτα βρίσκονται στο εύρος συχνοτήτων 14-30 Hz. Μια κατάσταση υψηλής συγκέντρωσης και ψυχικής δραστηριότητας είναι χαρακτηριστική αυτής της συχνότητας. Βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση για τις περισσότερες ώρες της ημέρας: όταν είμαστε ξύπνιοι, όταν εστιάζουμε, όταν σκεφτόμαστε και εργαζόμαστε.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΡΜΟΝΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΟΥ.
ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΑΣΑΖ + BRAINTRONICS
Ειδικό μασάζ
Μασάζ σώματος, προσαρμοσμένο στο ατομικό μέγεθος ενός ατόμου και σχεδιασμένο να ενεργοποιεί τον εγκέφαλο και να ανακουφίζει την ένταση.
Ήχοι που ξυπνούν τα κύματα του εγκεφάλου (αμφιβληστροειδείς ρυθμοί + μουσική).
Ήχοι που βελτιώνουν τη διανοητική συγκέντρωση και τη μνήμη μέσω διέγερσης του εγκεφάλου μέσω της αφύπνισης των εγκεφαλικών κυμάτων.

ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ? Ηχητική διέγερση εγκεφαλικών κυμάτων από την εταιρεία BRAINTRONICS ξεκινά συνήθως με Βήτα κύματα, τη χαμηλότερη συχνότητα. Για απαλό συγχρονισμό, το σύστημα κατευθύνει αργά τα κύματα του εγκεφάλου σας σε υψηλότερα και, στη συνέχεια, χαμηλότερα, κύματα άλφα.

Για την αποκατάσταση και βαθιά χαλάρωση κατά τη διέγερση ήχου, χρησιμοποιούνται τα κύματα θήτα και δέλτα.
ΑΛΦΑ
Εύρος συχνοτήτων 14-30 Hz
ΘΗΤΑ
Εύρος συχνοτήτων 14-30 Hz
6 λεπτά ΒΗΤΑ
Εύρος συχνοτήτων 14-30 Hz
ΔΕΛΤΑ
Εύρος συχνοτήτων 14-30 Hz
7 λεπτά αφύπνιση 8 λεπτά χαλάρωση θεραπεία

ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ! Σχολή Επιστημών Αθλητισμού και Υγείας
Επιμέλεια: Καθηγητής Volker Nuremberg
Δημοσιεύτηκε από τον Adrian Ram
Εργασία αποφοίτησης
Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου
ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ BODY & MIND SYNCSYSTEM (BRAINTRONICS)  ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΜΦΙΒΛΗΣΤΡΟΕΙΔΕΙΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ Ο καθηγητής Volker Nuremberg Ο καθηγητής Volker Nuremberg διδάσκει «στρατηγική διαχείριση στην υγειονομική περίθαλψη». Από το 2011 στο Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένης Διαχείρισης στο Erding. Στο Τεχνικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου, είναι συμβουλευτικός συνεργάτης και επικεφαλής του Τμήματος Οικονομικών της Υγείας. Στην BDO Audit Society, ήταν επικεφαλής του Τμήματος Υγείας (Mercer Deutschland GmbH).

Είναι συγγραφέας μεγάλου αριθμού εκδόσεων βιβλίων και άρθρων με θέμα: «Εργασία και Υγεία», «Υγεία και Διαδίκτυο», «Διαχείριση Ασφάλισης Υγείας».

ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΛΥΘΡΩΝΩΝ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΑΝΤΙ-ΣΤΡΕΣ BRAINTRONICS 4.990,- 599,- 3.990,- 2.990,- 3.490,- Κάντε Κλικ 5.990,- Κάντε Κλικ Κάντε Κλικ Κάντε Κλικ Κάντε Κλικ Κάντε Κλικ
TOP